INFORMAȚII IMPORTANTE

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2021

REZULTATELE E.N. 2021 AU APĂRUT!


Rezultatele anterioare contestațiilor pentru evaluarea națională 2021 au fost publicate și pot fi vizualizate pe platforma națională evaluare.edu.ro, utilizând codurile primite de la profesorii asistenți. Pe aceleași coduri, puteți vizualiza și rezultatele aferente contestațiilor, care vor fi publicate pe data de 4 iulie.

Echipa 8B-CNȘC vă urează succes!

CUM MERGEM LA ȘCOALĂ?

SITUAȚIA ACTUALĂ: PREZENȚĂ 100% FIZICĂ ÎN CLASĂ

Prin ultimele hotărâri și ultima verificare a situației epidemiologice din Colegiul Național ”Școala Centrală”, s-a hotărât încadrarea sa în scenariul verde. Prin ultimul ordin comun, Toate clasele (0-XII) vin la școală cu prezență fizică.

De pe 8 Februarie ne vedem la școală. Cum, sub ce circumstanțe și alte detalii

În urmă cu nu prea multe zile, s-a luat hotărârea să revenim în bănci de pe 8 Februarie, data la care începe semestrul 2. Evident, decizia s-a luat datorită unui trend descendent privind infectările cu SARS-COV2 și se supune următoarelor condiții:

- Rata de infectare din Municipiul București să fie sub 3 la mia de locuitori

-Situația epidemiologică din colegiu să se încadreze la scenariul verde sau galben

În ultimele luni, mai exact de la mijlocul lui Octombrie 2020, am făcut orele online. Unora le-a plăcut acest lucru, le-a oferit mai mult timp liber, au avut oportunitatea de a avea conținut multimedia în timpul orelor, a realiza proiecte cu sprijinul calculatorului, și multe alte beneficii. Însă pentru alții nu a fost chiar așa. Interacțiunea fizică dintre elevi a fost oprită, relația elevi-profesor slăbită, probabil și nivelul de motivație scăzut. Așadar, putem considera această veste una bună pentru cei cărora nu le-a plăcut atât de mult această școală online.

UPDATE: Am revenit în clasă! Nu uitați: pentru a rămâne în continuare aici, respectați regulile de protecție specificate în Regulamentul de Ordine Interioară în timpul Pandemiei.
SUCCES! 

 

VIITOARE TESTE ȘI ASCULTĂRI

După materie

(Tip de sortare)

După dificultate

(Tip de sortare)

Aferente situațiilor speciale

Alte situații importante


ULTIMUL CLOPOȚEL @8B-CNȘC 2021


Ultimele comunicări

    Fiecare elev are de pregătit un mesaj pentru un profesor. Mesajul va fi prezentat la festivitate. Vă aducem la cunoștință că mesajele trebuies trimise profesorului diriginte înainte. 
    Vă reamintim că festivitatea ”Ultimul Clopoțel” va avea loc pe data de 11 Iunie.


Referitor la promoția de absolvenți 2021


Ultimele comunicări

Până la data de 12 Octombrie 2020, elevii care vor absolvi clasa a VIII-a vor trebui să aducă câte două poze în format tip buletin (3/4) pentru diplomă, făcute în studio. ÎN ATENȚIA ELEVILOR: ”elevii vor fi îmbrăcați decent, iar pozele vor avea marginile tăiate” - ComunicatInformare privind desfășurarea ședinței foto pentru albumele de promoție


Noutăți privind situația actuală

Ședința foto pentru albumul de promoție, din anul 2021, se va desfășura vineri, 11 iunie, după festivitatea de premiere (a nu se confunda cu ultimul clopoțel!). Albumele vor fi livrate în termen de două săptămîni


Creați un site gratuit!